kioskmongo

2013-04-08
23:17:49

Ronald Mcdonald
Gör man onyttig mat som vuxna intelligenta människor förstår att man inte bör äta överhuvudtaget är det viktigt att veta en sak, barn är korkade. Barn vet inte bättre, så ignorera dem vuxna och få barnen att älska dig!
Börja sälj chokladcigaretter, släng ner leksaker bland dina sockerbomber till kalaspuffar eller anställ en sanslöst obehaglig clown för barn älskar ju clowner! Det här vet mcdonalds, happy meal med leksak, en clown, bollhav och en lekplats är som crack för en treåring! Därför tänkte vi att ni som läser det här kanske också gillar clowner, så vi satsar på att få fler prenumeranter på samma sätt! Vi får hoppas att det funkar för plan b är att dela ut crack i förpackningar det står kioskmongo på och det misstänker jag att polisen kan ha något emot, är ingen expert dock får maila GW. Iallafall, här är en liten video på får kära ronald vi har lite planer för att terrorisera mcdonalds med honom till sommaren om allt går som vi tänkt!
 
 

2013-04-04
15:25:18

Harley Davidson snöskoter!
Vi har tänkt dra ut och leka med den här ett bra tag men det har liksom aldrig blivit av sen när vi slutligen bestämmer oss för att det är dags då ryker kopplingen efter ett åk, synd tänker ni och ja det kanske stämmer men samtidigt slapp någon dö och det är ju positivt! Vi lär inte hinna laga den innan snön är borta så vi lägger upp det vi hann filma!