kioskmongo

2012-05-06
22:11:23

Operation - Grön hawk down.
Okej, den var dålig det tar jag på mig.. Ska fila på en bättre rubrik nästa gång!
Hur som helst! Vi samlade ihop gänget i fredags och bestämde oss för att dra till Gröna Lund och kika på LMFAO! Kanonbra idé, förutom att ungefär halva stockholm hade samma plan.. Köerna nådde förbi Skansen och några vänner hade redan stått i kön i närmare fyra timmar innan dem gav upp.
Här hade normala människor förmodligen accepterat nederlaget och åkt hem. Vi funkar inte riktigt så, vi kollade på kön sen hoppade vi in i bilen och drog till allas favoritaffär BR Inkasserade tre gummibåtar för 280kr styck och åkte tillbaka till Grönan! På vägen ner till kajen såg lite folk ur kön oss komma promenerande med händerna fulla med gummibåtar och övergav kön och följde mer ner till vattnet och kikade på den vackra avfärden! (det var lite titanic över det hela men med ett lite lyckligare slut, även om det var rätt trevligt att se den där korkade Jack drunkna istället för att dela planka med Rose)
Vi filmade allt med iphones, och filmen blir kaos när man håller telefonen upprätt därför vissa klipp är knasiga!
Hoppas det inte avskräcker för mycket! Och att alla ni där ute som har lidit i köerna på grönan tar till er och inser hur ni ska göra nästa gång! Operation: Stormning blir nästa fas!
En Kommentar om dagen är bra för magen!
PS: Uppsala videon är på g!
Kommentarer:
#1: Anonym

Asså ni e fan sjuka haha, men den här va grym, måste testas!

2012-05-06 @ 23:15:30
#2: Joseph F

haha ofta ingen stoppa er när ni kom där bak?!

2012-05-10 @ 21:51:46
#3: Anonym

hahaha jag stod där på bron o kolla, så skön idé asså o nej vi kom inte in, drog hem sen.. Nästa gång då tar jag en båt med! ;D

2012-05-22 @ 10:25:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: