kioskmongo

2012-05-29
22:59:48

En nypa rök och en spygrön limousine på ingång!
Tänkte bara slänga in ett inlägg om vad som står på tapeten! För det första har våran ädelsten, ljuspunkt i tillvaron, glädjekälla och trotjänare Volvo Fulfyrtio Limousine börjat närma sig färdigt skick, åtminstonde utvändigt!
Så vi tänkte nog slänga ihop en liten film i helgen (förmodligen på söndag) för att presentera och avtäcka den officiellt! Vi har mailat Kungen angående klippning av bandet! Ifall hovet läser det här vill jag bara flika in att vi nöjer oss med prinsessan också ifall Kungen är upptagen med att försöka stava till sitt förnamn (Inte den fula sessan alltså, Madeleine ska det va).
Sen impulsköpte jag en Ford Sierra med ett utseende som inte ens en mor kan älska, men billig var den! Grannarna har börjat springa runt med plakat och vråla "Ingen Ford, på våran gård" så jag måste säga att det var ett lyckat köp! Tänker inte gå in i detalj på vad planerna är för denna ögonsten, men det är mer än en film! Det inkluderar iallafall rök bland annat!
Utöver det ska vi ner till Peace and Love större delen av gänget och nästan direkt efter det blir det Power Meet i år igen! Någon veckas vila sen är det Magaluf som gäller!
Vi ska försöka få med någon form av kamera till alla dem här sakerna!
Haej Så Länge!
Kommentarer:
#1: jonathan

kan ni inte langa 3-4 inlägg i veckan?!;D ni är sjukt grymma, fortsätt med det ni gör!=)

2012-05-29 @ 23:52:39
#2: gurra

håller med jonathan sitter och dunkar på f5 knappen hela tiden ;D

2012-05-30 @ 14:13:44
#3: Sandra

Kunde inte låta bli att gå in på bloggen efter att sett er bil i dag! Riktigt kul

2012-06-02 @ 18:23:46
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: