kioskmongo

2012-05-29
22:59:48

En nypa rök och en spygrön limousine på ingång!
Tänkte bara slänga in ett inlägg om vad som står på tapeten! För det första har våran ädelsten, ljuspunkt i tillvaron, glädjekälla och trotjänare Volvo Fulfyrtio Limousine börjat närma sig färdigt skick, åtminstonde utvändigt!
Så vi tänkte nog slänga ihop en liten film i helgen (förmodligen på söndag) för att presentera och avtäcka den officiellt! Vi har mailat Kungen angående klippning av bandet! Ifall hovet läser det här vill jag bara flika in att vi nöjer oss med prinsessan också ifall Kungen är upptagen med att försöka stava till sitt förnamn (Inte den fula sessan alltså, Madeleine ska det va).
Sen impulsköpte jag en Ford Sierra med ett utseende som inte ens en mor kan älska, men billig var den! Grannarna har börjat springa runt med plakat och vråla "Ingen Ford, på våran gård" så jag måste säga att det var ett lyckat köp! Tänker inte gå in i detalj på vad planerna är för denna ögonsten, men det är mer än en film! Det inkluderar iallafall rök bland annat!
Utöver det ska vi ner till Peace and Love större delen av gänget och nästan direkt efter det blir det Power Meet i år igen! Någon veckas vila sen är det Magaluf som gäller!
Vi ska försöka få med någon form av kamera till alla dem här sakerna!
Haej Så Länge!

2012-05-13
21:07:27

Tips o trix del 2: Potatiskanon!
Vi kände att det var dags att sprida lite mer nyttiga kunskaper! Folk spenderar alldeles för lite tid på att skapa saker nuförtiden! Kanonen fungerar alldeles utmärkt till att förstöra det mesta som kommer ivägen och kan förmodligen ha ihjäl både grannen och hans irriterande ungar! (inte rekommenderat dock, sånt brukar tendera att vara aningen negativt för grannsämjan)
Den bör iallafall vara relativt säker för användaren förutsatt att man satt ihop den ordentligt vilket ioförsig kan vara rätt svårt att avgöra när man har gjort! Men vad är livet utan lite spänning!
Tror att det är en gnutta olagligt att tillverka potatiskanoner så vill bara slänga in att den här videon självklart är filmad på internationellt vatten och att alla ansikten i filmen är masker och namnen i filmen är fingerade!
Vi är dessutom alla outbildade och självutnämnda stuntmän så det går mer än bra att prova det här hemma! Men tänk på att det bästa är att göra det hos en kompis!
Det du behöver!
Avloppsrör i olika former (själva kanonröret vi använde var 105 cm långt och då var röret där gasen sprutades in 35cm för. Det är bra att ha en volym som är 1.5ggr större i expansionsröret än själva kanonröret (har jag läst på internet så det är sant!)
Silvertejp
grilltändare
Startgas (hårspray och axe funkar också, men startgas bör vara bättre)
totalkostnad: runt 400kr
Det du behöver!

Avloppsrör i olika former (själva kanonröret vi använde var 105 cm långt och då var röret där gasen sprutades in 35cm. Anledningen till dem måtten beror på att det är bra att ha en volym som är 1.5ggr större i expansionsröret än själva kanonröret (har jag läst på internet så det är sant!)
Silvertejp
Grilltändare
Startgas (hårspray och axe funkar också, men startgas bör vara bättre)
totalkostnad: runt 400kr
Har ni några frågor eller liknande är det bara slänga in en kommentar!

2012-05-07
20:31:21

Valborg i Uppsala!
Sådär ja! Lite senare än tänkt men tidigare än aldrig!
Vi gjorde ju som resten av Stockholm och åkte till vår granne i norr för att fira valborg (man skiter inte där man äter som man brukar säga) Det är lite som gotlandsveckan, stockholm evakueras på alla drägg som emigrerar till närliggande platser för att svina tills alkoholen sinar för att sen åka hem till ett rent och fräscht Stockholm!

Nejråe, så illa är det inte! Men tack till alla Uppsalabor som står ut, grym stad, grymma människor och grym valborg!
Det har blivit en hel del vimeo-filmer nu på sistonde men vi tänkte börja göra filmer som är lite seriösare (eller blir det oseriösare?!) nu igen, eftersom vädret äntligen slagit om från kärnvapenvinter till hederlig svensk vår men snålblåst och några stänk sol!

2012-05-06
22:11:23

Operation - Grön hawk down.
Okej, den var dålig det tar jag på mig.. Ska fila på en bättre rubrik nästa gång!
Hur som helst! Vi samlade ihop gänget i fredags och bestämde oss för att dra till Gröna Lund och kika på LMFAO! Kanonbra idé, förutom att ungefär halva stockholm hade samma plan.. Köerna nådde förbi Skansen och några vänner hade redan stått i kön i närmare fyra timmar innan dem gav upp.
Här hade normala människor förmodligen accepterat nederlaget och åkt hem. Vi funkar inte riktigt så, vi kollade på kön sen hoppade vi in i bilen och drog till allas favoritaffär BR Inkasserade tre gummibåtar för 280kr styck och åkte tillbaka till Grönan! På vägen ner till kajen såg lite folk ur kön oss komma promenerande med händerna fulla med gummibåtar och övergav kön och följde mer ner till vattnet och kikade på den vackra avfärden! (det var lite titanic över det hela men med ett lite lyckligare slut, även om det var rätt trevligt att se den där korkade Jack drunkna istället för att dela planka med Rose)
Vi filmade allt med iphones, och filmen blir kaos när man håller telefonen upprätt därför vissa klipp är knasiga!
Hoppas det inte avskräcker för mycket! Och att alla ni där ute som har lidit i köerna på grönan tar till er och inser hur ni ska göra nästa gång! Operation: Stormning blir nästa fas!
En Kommentar om dagen är bra för magen!
PS: Uppsala videon är på g!

2012-05-01
18:32:45

Valborg!
Chacha bloggen
Igår var det valborg,fantastiskt trevlig! Vi bestämde oss för att damma av limousinen och ta oss upp till Uppsala! (see what i did there?!) Vi samlades på morgonen och insåg att vi hade ett litet problem, stödlagret till kardanen var trasigt. Vilket på ren svenska betyder att karden hoppar hejvilt och får hela bilen att skaka! Så det vart en runda förbi autoherba för att köpa nya delar sen hets-mecka för att hinna få klart bilen så vi kunde ta oss iväg! Alla drog sitt strå till stacken genom att stå i en ring runt bilen och dricka öl och heja på den som låg under och jobba! Moraliskt stöd är inte att underskatta! Vi kom iväg så småningom och hade himla skoj! Det dyker nog upp lite film från det i veckan någongång! Då får ni se en glimt av den halvfärdiga pärlan också!
Tills dess får ni titta på den här bilden av Uppsala!