kioskmongo

2012-03-19
04:45:58

Nyheter!
Tjuehue! Tänkte slänga in ett inlägg om vad som händer för tillfället och lite planer för framtiden! Är ju trots allt ett gäng som går in på den här bloggen dagligen och det ska ju inte behöva vara förgäves!
Det kommer förmodligen bli lite glesare mellan filmerna en kort tid framöver då vi håller på för fullt med våran nyinskaffade Limousine! Många har uttryckt en viss oro över att vi ska förstöra den, vart ni nu kan få sådana tokiga idéer ifrån ;) Men så är det icke, tvärtemot faktiskt! Vi håller på att slipa ner den och spackla den för tillfället, sen ska den skickas på lack. När utsidan är färdig ska vi göra iordning insidan så den blir hel och fräsch, och skicka in ett ljudsystem som får tant Agda att tappa löständerna! För alla vet ju att det inte är en riktig 740 förens man har lagt hela sin lön på ljud! Vi kommer förmodligen byta växellåda också den som är i nu sjunger på sista versen!
Fotobevis!
Lite andra nyheter är att vi planerar att köpa nya kameragrejer snart, en Figrig från Manfrotto som gör att vi kan röra oss mer med kameran när vi filmar utan att det ser ut som att personen som filmar är en Kaffeknarkare med parkinsons. Sen en mikrofon till kameran och förmodligen en GoPro. Anledningen till att vi bestämt oss för att shoppa loss är att vi fått in lite pengar för att ha sålt rättigheterna till ett amerikanskt tv-program att visa delar av vår nyaste Restaurang film, det är ett klipp-program på tv kanalen TruTV.
Sen kommer klippet där vi tänder en grill med bensin och raketer visas på japanskt Tv, TV Asahi's "Torihanda" Som också är ett program med klipp från hela världen.
Så det är ju rätt kul! Vi har hållt på dem nyheterna ett tag tills vi var säkra på att det inte rörde sig om en variant av nigeria-brev ;D Jag tror det var allt för nu!
Har ni något på hjärtat är det bara att lämna en kommentar! Alltid kul att höra från er som läser bloggen, här är det enklare att få svar än på youtube också för där blir det lite rörigare att se bland alla kommentarer!
Ha en bra dag!
Kommentarer:
#1: fredde

ni e ju bäst :) men en fråga ang. limousinen, vilken färg ska de va på den, och hur ska ni göra takluckan så ni kan stå och cruisa och ropa åt tant Agda att ta upp löständerna?? :)

2012-03-19 @ 14:36:20
#2: Kioskmongo

Vi har inte riktigt bestämt oss än, men det blir en färg som gör att den syns iaf! ;D

2012-03-19 @ 14:53:12
#3: Kioskmongo

Sen takluckan har vi inte riktigt tänkt över än, men det känns ju lite som en självklarhet! Vi tar nog den i samma veva som vi gör iordning insidan ;p

2012-03-19 @ 14:54:27
#4: Andre

Koooom igen rååå, nu tycker jag de var länge sen ni poppa up en film;) Sjukt bra inlägg för övrigt!

2012-03-20 @ 22:55:11
#5: Adam

Hej! nu får ni lov lägga upp mer bloggen ligger typ nere , ni är så jävla kioskmongon och rolig så lägg upp !

2012-04-03 @ 18:48:04
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: