kioskmongo

2012-03-19
04:45:58

Nyheter!
Tjuehue! Tänkte slänga in ett inlägg om vad som händer för tillfället och lite planer för framtiden! Är ju trots allt ett gäng som går in på den här bloggen dagligen och det ska ju inte behöva vara förgäves!
Det kommer förmodligen bli lite glesare mellan filmerna en kort tid framöver då vi håller på för fullt med våran nyinskaffade Limousine! Många har uttryckt en viss oro över att vi ska förstöra den, vart ni nu kan få sådana tokiga idéer ifrån ;) Men så är det icke, tvärtemot faktiskt! Vi håller på att slipa ner den och spackla den för tillfället, sen ska den skickas på lack. När utsidan är färdig ska vi göra iordning insidan så den blir hel och fräsch, och skicka in ett ljudsystem som får tant Agda att tappa löständerna! För alla vet ju att det inte är en riktig 740 förens man har lagt hela sin lön på ljud! Vi kommer förmodligen byta växellåda också den som är i nu sjunger på sista versen!
Fotobevis!
Lite andra nyheter är att vi planerar att köpa nya kameragrejer snart, en Figrig från Manfrotto som gör att vi kan röra oss mer med kameran när vi filmar utan att det ser ut som att personen som filmar är en Kaffeknarkare med parkinsons. Sen en mikrofon till kameran och förmodligen en GoPro. Anledningen till att vi bestämt oss för att shoppa loss är att vi fått in lite pengar för att ha sålt rättigheterna till ett amerikanskt tv-program att visa delar av vår nyaste Restaurang film, det är ett klipp-program på tv kanalen TruTV.
Sen kommer klippet där vi tänder en grill med bensin och raketer visas på japanskt Tv, TV Asahi's "Torihanda" Som också är ett program med klipp från hela världen.
Så det är ju rätt kul! Vi har hållt på dem nyheterna ett tag tills vi var säkra på att det inte rörde sig om en variant av nigeria-brev ;D Jag tror det var allt för nu!
Har ni något på hjärtat är det bara att lämna en kommentar! Alltid kul att höra från er som läser bloggen, här är det enklare att få svar än på youtube också för där blir det lite rörigare att se bland alla kommentarer!
Ha en bra dag!

2012-03-12
18:15:11

Ett år med filmer!
Såg precis att vi la upp våran första film den tolfte mars 2011, alltså ganska precis för ett år sen! Det kan man ju inte låta passera helt obemärkt så jag tänkte slänga upp våran alldra första lilla film här plus en liten film som egentligen är menad att vara som ett litet intro när man går in på våran kanal på youtube, men som passar rätt bra eftersom det är ett ihopklipp från ett gäng av dem filmer vi gjort under året!

Hef a nice day!

2012-03-04
20:10:13

Rob Thunder - Worlds greatest stuntman!
Det är sällan det händer saker som får änglarna att fälla glädjetårar, men det här är en sån sak! Vi satt ner och kollade på Hot Rod världshistoriens i särklass bästa film, eller okej kanske inte men när grabbarna från The lonley Island får huvudrollerna i en film kan ni ju bara föreställa er hur bra det blir! I vilket fall som helst såddes ett frö och en dag senare stod han där, Rob Thunder. Stuntmannen, myten, legenden! Med skills som skulle göra Evel Knievel knäsvag och ett utseende som får änglarna att falla från himlen. Vi gav oss utför att låta han visa upp sin talang och ja, videon får tala för sig själv!
Vilken stjärna! Och som vanligt är ni alltid välkomna att slänga in en kommentar och säga vad ni tycker och komma med idéer!

2012-03-02
19:53:13

Lite film från resan!
Efter förra väggen med text känns det inte som jag behöver skriva något mer! ;) Kameran var inte med under dem mer onyktra bitarna så där får man nöja sig med och kika förgående inlägg om vad som hände! Filmen är mest ett litet resemontage och några klipp på pärlan!