kioskmongo

2012-06-20
21:24:09

Sommarplaner!
Tja hej godmorgon och tja, tänkte dela med mig lite av våra sommarplaner eftersom några har frågat!
Poängen med sommaren är att göra så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt, någonstans mellan hyperaktiv hare till ekorre på speed ungefär.
Därför ser dem närmsta veckorna ut såhär! Först ska vi ner till Peace and Love den 25juni och blir där en vecka! Sen ska vi direkt hem och försöka skaffa fram en bil vi kan kapa taket på och dra ner i karavan tillsammans med Limousinen till Power Meet i västerås! Där tänkte vi spendera helgen men stadsvandring och prova på den lokala kulturen (Läs: Dricka massor med öl och simma nakna i en fontän i centrum) Vi tänkte försöka undvika böter i år genom att inte vara 12 personer i en volvo 240 utan tak (när polisen ser så klart) Sen bär det av hem igen efter helgen och den 15 juli och en vecka framåt befinner vi oss i Magaluf!
 
 
 
Det var allt för tillfället! Vi hööööörs!

2012-06-14
12:00:05

Testar biltvätt!
Finns det något man kan förknippa oss med är det rättvisa och förståelse! Vi tänkte på alla dem barn där ute som antingen har föräldrar utan pengar eller som blir behandlade som Harry Potter av korkade föräldrar som inte inser att låsa in och terrorisera sin systerson som har förmågan att förvandla personer till damm med ett stavvift inte är den mest intelligenta approchen. Dem barn som aldrig kommer få åka i en liten båt målad som en stock och bli nedskvätta med avloppsvatten från göteborgs innerstad på Liseberg. Därför har vi ordnat fram ett billigt alternativ för dem, en tur genom statoils biltvätt. Det är precis lika magiskt som det låter!
Häv ur er en kommentar och säg vad ni tycker eller kom med idéer och frågor! Vi svarar gärna ;)

2012-06-10
21:39:34

Return of the Smokescreen!
Vi kände att det var på tiden att damma av den gamla rökutrustningen och krigssäkra våran nyinförskaffade Sierra!
I tider med terrorister, värdetransportrån och flickscouter är det mer aktuellt än någonsin att skydda sig själv och det som betyder allra mest för dig, i vårt fall är det självklart -Sierran-, för er andra kanske det är familjen eller något annat larvigt!
Vi vill bara påpeka att ingen kom till skada fysiskt under inspelningen, däremot kan några lättkränkta mcdonaldsbesökare ha blivit skadade psykiskt vilket ledde till en kortare biljakt! Men dem insåg att dem inte var någon match mot våran hyperteknologiska försvarsanordning!
Eftersom många frågat, såhär har vi gjort den!
Vi köpte en spolarpump med behållare på biltema för runt 150kr, fäste den i fram under motorhuven, sen drog vi slangen till ett kopparör (bromsledning) som vi också köpt på biltema, det röret stoppade vi sen ner i ett hål vi borrat upp i grenröret. Anledningen till kopparröret är att plastsledningen man får med till spolarvätskepumpen skulle smälta. Sen har vi dragit sladdarna till en knapp som vi har inne i bilen, när vi vill röka ner någonting trycker vi bara ner knappen och varvar för fullt! Vi kör med diesel i behållaren men bromsvätska ska funka lika bra eller bättre, men kostar betydligt mer
Här är filmen iallafall! Som vanligt är det bara lämna en kommentar om ni har någon fråga eller liknande!
Ha en sjukt trevlig dag nu!

2012-06-06
15:38:22

Rise of the Limousine!
Då var vi äntligen färdiga med Sveriges sny...fina...coo..Grönaste Limousine! Vi tog oss närmare 200 mil för att föra hem den och sen överöste vi den med kärlek, blod, svett och tårar! Nu står den där, Som Limousinernas lite missanpassade och tafatta kusin med mindrevärdeskomplex som den försöker kompensera för med vulgära färger och neonrör!
Nu är det bara en tidsfråga innan modellerna står på rad för att få åka med oss! Inget säger framgångsrik som en spygrön 740 limo som osar avslagen bärs och Wunderbaum!