kioskmongo

2012-07-22
19:12:38

Tillbaka från Magaluf!
Då var den sista av våra planerade sommarresor över och vi är hemma igen! Efter en vecka på en charterort där alkohol är billigare än vatten kan man ju utan att överdriva säga att man mår som en norsksälunge under jaktsäsong..
 
-superkul skämt på ingång-
 
a baby seal walks into a club
 
-Paus för skratt-
 
Så, då fortsätter vi!
Vi tänkte vila någon dag (Läs: Ligga som en grönsak i sängen och kolla på repriser av vem vet mest)
innan vi försöker klippa ihop det vi fick på film! Det blir den sista röjfilmen på ett tag och vi tänkte ge oss på att göra lite vanliga filmer igen eller vanliga kanske är fel ord men ni förstår vad jag menar! Den första blir nog nu under veckan då vi är sugna på att göra något skoj!
 
Passar på att tacka gänget på Treo Bar och Grabbarna Grus Orginal för en grym vecka! ;)
 

2012-07-06
00:03:05

Carwash filmen på villovägar!
Fick nyss den här länken av en polare från Holland!
Tydligen har våran carwash dykit upp på en rätt stor holländsk nyhetsida! 
http://www.telegraaf.nl/video/video_opmerkelijk/12496181/__Zweedse_carwash__.html
Det var ju en skoj överraskning!
 

2012-07-04
23:26:46

Peace and Love!
Då var vi tillbaka efter en grym vecka på peace and love, levern ligger förmodligen kvar i borlänge men minnena tog vi med oss hem! (djupt sagt va?). Galet skön stämning tiotusentals människor på en camping och vi såg inte ett ända bråk under veckan! Det är fan mer drama på ett katolskt kloster! Det mesta som hände fick vi som vanligt inte med på film men det vart ändå en hel del som vi klippt ihop till en ovanligt lång film, så hoppas ni klarar av att kolla till slutet!
 
Som vanligt är det bara att lämna en kommentar om ni har något på hjärtat! Ha en grym dag och ska ni till power meet så ses vi på fredag!
Adjjööööö