kioskmongo

2012-01-19
06:03:15

Vinter..
Även om det är lätt att missa så är det vinter i Sverige, inte speciellt likt bilderna på julkorten där snuskiga skäggbeklädda gubbar i pösiga kläder och luva lockar upp barn i knät med presenter som bete, mitt i ett Sverige med röda stugor och högar med drivsnö.
Det kanske vore mer lämpligt att visa gråa höghus med spruckna fasader, brungrå snö och en skäggig gubbe i en saab 9000 som har en godispåse i ena handen och du vet vad i den andra, under tiden han ropar hest efter ett gäng ungar som släpar sina pulkor i gruset påväg till snöhögen ismaskinen lämnat efter sig bakom hockeyhallen.
Nu låter jag lite negativ, men man drar lätt på sig en smärre vinterdepression när man kliver ut genom dörren och ser en syn som får forna sovjetunionen att framstå som ett semesterparadis. Jag vet inte vem den där växthuseffekten är men om inte han skyndar på snart får han sparken, jag försöker ju dra mitt strå till stacken genom att tomgångsköra bilen dygnet runt och elda däcktravar, men det är dåligt gensvar från moder natur än så länge, kanske skulle skicka ett brev till tomten, även om han verkar ha tappat intresset mer och mer för varje år som gått sen det började växa hår på fler ställen än huvudet och jag inte hoppade in i vilken släde som helst bara någon vifta med en påse karameller.
Tillbaks till poängen, om jag inte hade en från början har jag listat ut en nu!
Skitvädret gör det både tråkigt och påfrestande att göra filmer, och eftersom vi enbart gör det här för att ha kul och om vi har tur roa någon annan i farten så känns det inte som någon poäng att tvinga sig själv att göra saker, vi har massor med idéer och saker på gång men alla dem står mer eller mindre och hänger på vädret!
Det är anledningen till att det gått lite trögt på film fronten på senaste tiden! Men några filmer har vi som vi faktiskt planerat att göra inom en snar framtid, redan förra veckan egentligen faktiskt men alkoholen kom i mellan (attans!)
Jag tror det var allt! Ni är alltid välkomna att slänga in en kommentar och säga vad ni tycker och komma med idéer!
Vi Hoeres! /K
Kommentar:
#1: Anonym

haha tards Kom igång med filmandet nu!!

2012-01-22 @ 00:55:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: