kioskmongo

2012-08-12
21:24:19

Ford Sierra Performance!
Då var det dags att stresstesta något nytt! Vi har gett oss på Volvo, Audi och Volkswagen så nu fick det bli en Ford! Den hade dessutom börjat lukta lite konstigt efter att ha stått ut med svensk sommar genom vårat halvhjärtade försök till taklucka! Vi hann inte leka så mycket med den efter vårat lilla hopp i slutet på videon, efter den smällen hade den ungefär lika mycket livsglädje som en Nordkoreansk biodlare (har hört från säkra källor att dem vantrivs med arbetstimmarna). Ford ska dock ha plus för att deras skapelse tål kopiösa mängder vatten och fungerar utmärkt som substitut för badkar! Sen är det inte alla bilar som klarar av att köra en mil med totalförstörd kylare! Men tyvärr har den sexappeal som Kristina Lugn och folk tror att du ska ut och stjäla kopparkabel när du kommer runt gathörnet så den här får bara 2 av 5 kastrerade hankatter
 
 

 

 

2012-08-03
15:24:33

Magaluf och lite newz!
Vi tog med en gopro-kamera till Magaluf och tänkte att vi skulle filma under hela veckan, det gick väl sådär.. Vi använde den lite grann dem två första dagarna sen glömde vi lite bort att den fanns! Vi har iallafall skrapat ihop en liten samling klipp utav det vi hade, otroligt städat alltihop måste jag säga!
Nu på lördag ska vi ut och rasta limousinen på Stockholm Cruising, höja standarden lite med våran sköna, gröna pärla liksom!  Sen ska vi försöka ta oss ut och avliva våran gamla ford sierra från carwash filmen, så det borde bli lite film utav det så småningom! 
 
Det var allt! Haaaareebra så ses vi kanske på Stockholm Cruising! (;
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kioskmongo.se - Magaluf 2012 from Kioskmongo.se on Vimeo.