kioskmongo

2012-04-28
23:07:31

Leker med tejp!
Vi hade lite tråkigt en kväll och hittade  tejp! Dem här klippen har legat och skräpat på datorn ett rätt bra tag för vi gjorde aldrig klart filmen, poängen var att vi skulle dumpa honom mitt i ett köpcentrum, men vi kom aldrig så långt ;) Här iallafall det vi fick ihop!
Haejsålänge

2012-04-17
20:33:56

Förkrök!
Först av allt tänkte jag bara berätta att vi har fått en liten ny idé, filmer som kanske inte riktigt är helseriösa, aldrig blir klara eller bara är korta små grejer ska vi börja slänga upp på vimeo och sen in på bloggen så att det händer lite mer här än vad det brukar göra. Så sånt vi kanske inte tycker hör hemma på youtube kanalen där vi har en väldigt stor blanding av prenumeranter kommer till bloggen ändå!
Det här är ett litet fint klipp från helgen som väl egentligen förklarar sig själv, men det är iallafall ett stadigt förkrök! Så ni ser hur man gör för att vara i rätt skick när man dyker upp på festen! (vi får väl aldrig komma på en fest igen när folk ser det här, men vafan ;)
Som vanligt äre bara slänga en kommentar om videon eller något annat! Det är alltid skoj!

2012-04-15
19:45:26

Norrlands guld reklam!
Vi hade lite tråkigt i lördags så vi bestämde oss för att testa pr-branschen! Det verkar ju relativt enkelt att göra reklam filmer så varför inte liksom!
Vi tog snabbt till oss av våra nyfunna branschkollegor och anammade deras taktik, plagiera andra! Så sagt och gjort gjorde vi en parodi på Norrlands guld reklamen "anden"!
Här är iallafall resultatet, ha en fortsatt fantastiskt trevlig dag/kväll/natt/morgon/eftermiddag/förmiddag (där täckte jag det mesta tror jag) ;)
Över och ut!

2012-04-04
06:06:46

Kort update!
Tänkte bara slänga in ett kort inlägg! Våran fantastiskt fina limousine är tillbaka från lackeraren och jag kan avslöja så mycket som att den inte är röd! Det ska göras lite mer på utsidan innan vi drar ihop ett litet kort klipp och lägger upp den här så att ni får något att vila ögonen på! Sen ska vi ge oss på insidan och fixa massor av småfel som typ att hastighetsmätaren inte fungerar och handbromsen är avklippt!
I det tidigare inlägget nämnde jag att dem skulle köra vårat lilla grill klipp i japansk tv och det har dem gjort nu! Har fått hela avsnittet men väntar på svar ifall jag kunde lägga upp den biten där vi är med, får jag inget svar snart gör jag det iallafall och håller tummarna för att dem inte kör en pearl harbour på oss!
Sen i filmväg lutar det åt att vi ska låta Rob Thunder lufta mopeden lite och sen har vi några andra saker vi vill göra, vi väntar bara på att modernatur ska rycka upp sig och sluta kasta snö på oss.
Sen om någon av er som läser bloggen är duktig på t.ex photoshop och är sugen på att göra oss en liten tjänst hör av er på youtube eller lämna en kommentar här, vi skulle behöva en enkel men snygg textlogga "Kioskmongo.se" om någon kan göra en som vi blir nöjda med och kan använda till det vi planerar får vi komma på något sätt att kompensera er, offra en bil i ert namn eller något annat vettigt!
Över och ut!
/K
*Edit*
Här är klippet från japan!

 

Kioskmongo.se - Grillfilmen i japan! from Supersecretperson on Vimeo.