kioskmongo

2011-10-11
00:32:45

Informativa Sara informerar!
Eftersom besökarantalet ligger ligger lika stadigt som Kicki Danielssons Bmi (nu när jag tänker efter känns det där inte som en helt perfekt liknelse) Jag menar att det håller en lika jämn nivå som estonia! Nee, asså..  Det är en jämn ström med besökare iaf, trots att vi inte uppdaterar så ofta mellan filmerna..
Så kändes det som att i brist på filmmaterial så borde jag ordna något annat att dela med mig av så att du som klickat dig in hit inte slitit på pekfingret i onödan och vad är roligare än lite allmän information?
Vi var ju på besök i Sveriges Huvfudstad Tierp för någon helg sen för att dem hade en dragracingtävling på deras helt nya motorarena och vi hade lovat att följa med Fast Freddys team (far åt två söta kioskmongon här) och filma lite åt dem, ni som är insatta i dragracing kanske vet vem "Fast Freddy" är, ni andra har förmodligen inte en aning! I vilket fall som helst så vi håller på och klipper ihop lite från den tävlingen och det blir nog klart snart!
Vi har även köpt en ny leksak till kameran som bör komma med posten i veckan! Sen har vi planer på att göra lite saker i helgen som vi garanterat kommer Movietapea!
Det var väl allt för nu!
Föresten här är något att memorera! Nyttiga Fakta!
Bra att veta
Den minsta ugglan är kaktusugglan (Micrathene whitneyi) från sydvästra USA och Mexiko har en medelhöjd på 12-14cm och väger mindre än 50 g
BONUS
Om man tar nervtrådarna från en person och lägger dem på en lång rad,
så dör den personen.
Kommentar:
#1: Anonym

Ser fram emot dragracing filmen killar! Var inte på tierp senaste racet så ska bli kul att få se hur det gick!

2011-10-11 @ 21:41:00
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: