kioskmongo

2011-03-30
22:54:19

Audi 80 - Bäst i test Del 2
Efter lite smärre reparationer på Das Auto, bestämde vi oss ändå för att bilen behövde testas grundligare, som konsument gäller det att ställa krav och se till att man verkligen fått vad man betalat för. Sagt och gjort gav vi oss ut på dem svenska vägarna igen.

2011-03-29
18:55:08

Tumba Ink!
Vi drog ihop ett kort litet klipp på när Niklas skapar något vackert att visa för barnbarnen i framtiden. (Det heter egentligen Khaos Ink dock, men det kan inte alltid bli rätt) Vi försökte inte övertala Niklas på något sätt, men misstänker att han luktat på för mycket thinner.

2011-03-27
23:02:15

I sjön simmar inga fiskar!
Som rubriken säger, eller inte. Men vi spenderade helgen bakom bardisken istället för kameran, så det vart lite lurigt med våra filmplaner! Men vi hivar upp en kort grej under morgondagen på när Niklas skapar en livstid av personligt lidande, och så börjar vi jobba på vårat nya lilla projekt. Sen ska vi försöka tanka upp den otroligt straighta workout videon igen.. på någon annan sida än youtube där det tydligen var helt oacceptabelt med killar i mankinis! :/

2011-03-21
18:38:55

Audi 80 - Bäst i test!
Som alltid när man inhandlat en ny bil gäller det att testa den grundligt så att alla eventuella fel uppenbarar sig, för att underlätta för alla bilköpare där ute har vi gjort en liten demonstrationsvideo för hur man på ett snabbt och smidigt sätt kan ta reda på om man fått det man betalat för.

2011-03-20
18:07:12

Söndagsjakt!
Efter en sommar av nedtrampade rabatter, älgskit och blekfeta tyskar med systemkameror bestämde vi oss för att ta saken i egna händer, göra moderlandet än tjänst helt enkelt och förhindra såväl viltolyckor som ett blitzkrieg av invaderande tyska hobbyfotografer som stampar runt i buskarna och knycker älgskyltar och gud vet allt. Hur då? Jo genom att systematiskt börja skjuta av hela den Svenska älgstammen.

2011-03-15
19:51:31

Gymguiden!
Det finns inga genvägar till en sexig och slimmad kropp men det finns bättre och sämre metoder, vilken det här är förstår ni kanske själva! Så ta av er underkläderna och kryp ner i fåtöljen, så blir det åka av!
Religiösa dårar och folk med en släng av homofobi bör tänka en extra gång innan ni trycker på play dock. You have been warned.

Untitled from Kim fagerström on Vimeo.

2011-03-13
01:10:48

Sexig Teaser!
Tänkte trigga era mest erotiska fantasier med en liten teaser inför den kommande filmen vi gjort! Tänker inte avslöja någonting egentligen, men ni får väl låta tankarna skena iväg och saliven rinna åt den här bilden.

(Lägger upp den på tisdag)


2011-03-13
00:27:29

Winter Paralympics!
Gäller att gå ut hårt så slänger väl upp vår andra film nu på en gång! Vi tänkte att istället för att klaga på snön som verkar vara så populärt så kunde vi passa på att roa oss lite, eftersom man tydligen inte får åka pulka efter man fyllt tio utan att det blir ett socialt självmord, så var vi tvungna att gå steget längre. Här är den (ett tips är att kolla dem på youtube istället det strular med kodningen så dem är väldigt små på bloggen för tillfället)

2011-03-13
00:20:29

Extreme car makeover!
Då var den klar då vår allra första film, en liten askungen saga skulle man säga eller kanske den fula ankungen? Avgör själva!


(spoiler: Bilen avlider i slutet :/)

2011-03-09
01:26:42

Eh, cha cha bloggen?
Nu är det såhär att vi har kommit över en kamera och vad ska man med en kamera till om inte använda den, sen att vi är totala nybörjare på allt som har med filmning, klippning och redigering att göra är inte så noga, det går till sig!

Vi tänkte åtminstone göra lite filmer när vi får för oss att hitta på något skoj, sen hur dem blir det får vi väl helt enkelt se. Övningen ger färdighet som min far brukade säga när han kastade mig i havet när det var dags att lära sig simma.
Om ni nu skulle ha lite klagomål och behöver ventilera så har vi skapat en liten klagolåda www.Eatshitanddie.com, alternativt får ni väl kasta grus på oss eller något.

Det var väl allt för tillfället!