kioskmongo

2011-12-31
15:14:17

Worlds hottest chili competition!
Vi kände att det var dags för en liten utmaning, så vi beställde hem ett gäng Bhut Jolokia från indien via danmark, valde ut ett gäng lämpliga retar... kandidater! Dem gjorde en stark insats allihop men det var Rick som tog hem segern med stor marginal! Även om man kanske inte ska räkna någon som vinnare med tanke på hur dem mådde efter!

2011-12-18
21:19:58

Tips och trix!
Har du gått hela dit liv utan att veta vad du ska blanda med socker för att få ett litet rykande och brinnande inferno? Eller har du kanske alltid undrat vad man kan använda propplösning och aliminium folie till?
Då får du svaret nu, i sann Macgyver anda! Vi fick höra att vi skulle vara typ "destruktiva" av någon volvo älskare och sånt kan vi ju inte låta gå obemärkt förbi. Därför la vi ner all vår energi i att skapa och dessutom lära ut i det här klippet! Så utnyttja era nya kunskaper till max!
(och eftersom vi är ansvarsfulla kan vi ju påpeka att kaustiksoda är starkt frätande och inget du eller någon annan vill ha i ögonen, eller ja finns säkert någon dåre med en fetish för sånt men generellt så vill folk inte det!)
Prova inte det här hemma! (testa det hos en kompis)
Som vanligt: Har ni några åsikter eller idéer på saker ni vill se i framtiden är det bara lämna en kommentar!