kioskmongo

2011-08-16
19:42:38

Vad nytt under solen?
Tänkte att det kunde vara lämpligt med en liten uppdatering på vad som sker!
Vi har en del saker vi planerat att göra och som vi kommer filma, det har blivit uppskjutet dock med tanke på att halva manskapet bortfaller pågrund av en överjävlig och ihållande feber, en havererad cross och nån nämnde något larv i stil med "jag måste jobba". Nej det måste du inte! Vafan det finns socialbidrag, det verkar ju fungera fint för dem flesta i det här landet.
"Men jobben sköter sig inte själva" Nej, men det står 1.2 miljarder kineser på rad redo att ta över efter dig, förutom att göra det billigare så gör dem det förmodligen bättre också, för dem kan inte spendera halva dagen i fikarummet för det finns inget!
Sen håller vi på att snacka med några personer som har mer än fyra minuters erfarenhet i photoshop och dessutom har kunskap i att bygga hemsidor på det dära Internätet. Så med lite tur kanske vi får en blogg som inte ser ut som en påse trasiga skridskor inom en snar framtid!
In other news, har vi en liten film pågång som för tillfället befinner sig i klipp och klistra stadiet, vi får se hur det artar sig! Dem filmerna vi hade tänkt göra nu skiljer sig lite mot tidigare för er som oroat er över det faktum att vi snart avverkar bilar fortare än kungen avverkar kvinnor.
Jag tror faktiskt det var allt för tillfället!
/kim
Kommentarer:

Vilken fin blogg jag kommit till, verkligen jätte fin :D Kolla gärna in min och kommentera lite (a)PS. är med i en tävling där man kan vinna en I phone 4 om man får många röster på en bild, alla inlägg med en fjäril på bild har en länk som man går in på och klickar på rösta. Gör gärna det, jag kan lägga till på bloglovin om du röstar :DHär kommer länken också (A) http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-stephanie-lomma-fjaril

2011-08-17 @ 12:41:35
#2: Timothy

Sjukt skönt blogginlägg, ville bara säga det ;) Ni rockar, era klipp är så roliga att jag gråter och keep up the good work men ;) Ha't!

2011-08-18 @ 16:27:57
#3: Anonym

väntar med spänning på nästa film! ;)

2011-08-20 @ 01:21:30
#4: Anonym

Hahah jessica

2011-08-23 @ 18:09:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: