kioskmongo

2011-08-29
16:54:38

Kryssning och mogna rebeller!
Kände att det var dags för ett inlägg, en liten uppdatering kan man kanske kalla det. Läste precis att Rebellerna i Libyen bajsat i Gadaffis badkar, känns bra att dem störtat diktatorn så att dem här vettiga grabbarna kan ta över, skulle verkligen vara en skräll om det gick åt skogen ;) Men det är alltid bättre med folkvalda dårar det håller nog dem flesta med om, då har man åtminstonde sig själv att skylla när det blir generalknas.
Det jag egentligen skulle ta upp är väl att vi har en del saker på gång, bloggrenovering ligger väl lite på is skulle man kunna säga, men vi har faktiskt tänkt göra en ny film, som vi lägger ner lite mer tid på än vad vi gjort med dem övriga, sen har vi lite mindre filmer på gång också, dem flesta filmer vi gör är rakt av spontangrejer som bara händer men kan ju vara spännande att göra ett seriöst försök också!
Sen på torsdagkväll blir det "100%party kryssning" och vi får se om vi tar med en kamera dit, men med tanke på att dricka med måtta är någonting vi är relativt jävla askassa på så blir det förmodligen inte världens dyraste kamera som följer med på den trippen isådanafall.
Klart slut, över och ut.
Kommentarer:
#1: Tony

Gör en rolig film från kryssningen!!:D Typ som från västerås! Diggar er som fan! Tjaaao

2011-08-31 @ 05:43:47
#2: Tony

Gör en rolig film från kryssningen!!:D Typ som från västerås! Diggar er som fan! Tjaaao

2011-08-31 @ 05:43:57
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: