kioskmongo

2011-08-31
21:06:24

Omogen fru...Fiskpinne!
Antar att dem flesta kommer känna igen det här, vi härjade lite med fisk hemma och bestämde oss för att göra en liten egen variant av den gamla klassikern

2011-08-29
16:54:38

Kryssning och mogna rebeller!
Kände att det var dags för ett inlägg, en liten uppdatering kan man kanske kalla det. Läste precis att Rebellerna i Libyen bajsat i Gadaffis badkar, känns bra att dem störtat diktatorn så att dem här vettiga grabbarna kan ta över, skulle verkligen vara en skräll om det gick åt skogen ;) Men det är alltid bättre med folkvalda dårar det håller nog dem flesta med om, då har man åtminstonde sig själv att skylla när det blir generalknas.
Det jag egentligen skulle ta upp är väl att vi har en del saker på gång, bloggrenovering ligger väl lite på is skulle man kunna säga, men vi har faktiskt tänkt göra en ny film, som vi lägger ner lite mer tid på än vad vi gjort med dem övriga, sen har vi lite mindre filmer på gång också, dem flesta filmer vi gör är rakt av spontangrejer som bara händer men kan ju vara spännande att göra ett seriöst försök också!
Sen på torsdagkväll blir det "100%party kryssning" och vi får se om vi tar med en kamera dit, men med tanke på att dricka med måtta är någonting vi är relativt jävla askassa på så blir det förmodligen inte världens dyraste kamera som följer med på den trippen isådanafall.
Klart slut, över och ut.

2011-08-24
20:01:53

Tillfällig bloggdesign!
Under tiden vi väntar på att våra kära kamrater med photoshop och "göra hemsidor" skillz får tid över att leka med våran blogg så kör vi på den här designen, kanske inte världens viktigaste nyhet säger ni? Må så vara, men om ni räknar med att läsa om Gadaffi och Kikki Danielssons alkolism får ni plocka upp aftonbladet eller någon annan värdelös kvällstidning! Den förra "Designen..." råkade ut för ett smärre haveri, men med tanke på hur kass den var så är det ingen större förlust ;)

2011-08-24
03:19:22

Restaurangen
Trots en vacklande ekonomi och ökad otrygghet på börsmarknaden tycker vi att man måste våga unna sig själv saker, en guldfisk, en läderpiska kanske, eller varför inte ett restaurangbesök, oroa er inte vindarna vänder ekonomin kommer liksom kikki Danielsson och Anna Book gå upp igen, och vi kommer kunna köpa den där teven till toaletten som vi så desperat behöver och vi slipper äta entrecote och kan återgå till oxfilén!

2011-08-20
15:02:06

En dag i gropen!
En helt normal dag med helt normala människor :)


2011-08-16
19:42:38

Vad nytt under solen?
Tänkte att det kunde vara lämpligt med en liten uppdatering på vad som sker!
Vi har en del saker vi planerat att göra och som vi kommer filma, det har blivit uppskjutet dock med tanke på att halva manskapet bortfaller pågrund av en överjävlig och ihållande feber, en havererad cross och nån nämnde något larv i stil med "jag måste jobba". Nej det måste du inte! Vafan det finns socialbidrag, det verkar ju fungera fint för dem flesta i det här landet.
"Men jobben sköter sig inte själva" Nej, men det står 1.2 miljarder kineser på rad redo att ta över efter dig, förutom att göra det billigare så gör dem det förmodligen bättre också, för dem kan inte spendera halva dagen i fikarummet för det finns inget!
Sen håller vi på att snacka med några personer som har mer än fyra minuters erfarenhet i photoshop och dessutom har kunskap i att bygga hemsidor på det dära Internätet. Så med lite tur kanske vi får en blogg som inte ser ut som en påse trasiga skridskor inom en snar framtid!
In other news, har vi en liten film pågång som för tillfället befinner sig i klipp och klistra stadiet, vi får se hur det artar sig! Dem filmerna vi hade tänkt göra nu skiljer sig lite mot tidigare för er som oroat er över det faktum att vi snart avverkar bilar fortare än kungen avverkar kvinnor.
Jag tror faktiskt det var allt för tillfället!
/kim

2011-08-14
22:53:02

Dagens wtf?
Vi satt ett gäng och tog några bärs, förkrökade lätt och tänkte dra på fest eller eventuellt krogen, några öl vart relativt jävla blixtfort många öl och vi bestämde oss för att det var en bra idé att bjuda över några till för att föra med oss. För att fira dem nytillkomna gick det åt ännu mer öl och dagen efter kunde vi konstatera med sprängade huvudvärk och en skitig jacuzzi i akut behov av rengöring, att vi inte kom iväg. Sen hittade vi ett litet klipp på en mobil från dagen innan utöver att kameramannen uppenbarligen är ett skolexempel av ett kioskmongo, så kände vi att även om filmen inte är speciell så är det ändå det ända vi har kvar från vårat förkrök så vi ska plåga er med det också, håll till godo!

2011-08-11
01:35:08

Vila i frid Two-Fourty
Det har varit kämpigt sista tiden, in i det sista försökte vi förmå honom att stanna kvar, inte ge upp, och kämpa vidare. Men hur vi än slet, skruvade och drog fortsatte han ifrån oss. Viljan att leva fanns helt enkelt inte längre, vi bestämde oss för att vi inte kunde hindra det. Vi kontaktade alla, men det var fruktlöst, aktivdödshjälp är förbjudet i sverige, och han har varken ekonomi eller ork att ta sig till Schweiz. Så vi tog ett beslut, vi skulle göra det själva, vi skulle ladda pistolen, hålla i sprutan, knyta repet..
-
-
-
-
-

2011-08-09
21:31:19

Nostalgi..
För två år sen fick vi ett litet ryck och bestämde oss för att stop-motion såg rätt kul ut att göra, så vi skrapade fram en kamera av modellen bättre begagnad.. Gav oss ut och skapade den här filmen. Sådär med facit i hand kan man väl inte säga att det höll topp-kvalité direkt! men för att vara resultatet av en kass kamera, fyra bakfulla retards en söndagseftermiddag så kan man inte döma den alltför hårt ;)
Värt att tillägga är att det är helvetiskt massa jobb att göra en film såhär.. Men nu med en ny kamera kanske vi gör ett nytt försök i framtiden!